Mancs őrjárat Live
Mancs őrjárat Live! “A mentőfutam”
2019. december 29. (vasárnap) | 17:30 Jegyinformáció Online jegyvásárlás
Mancs őrjárat Live
Leírás
A Nickelodeon csatornáról ismert, népszerű animációs TV-sorozat színpadi változata hamarosan Magyarországra látogat. A zenés előadás során a gyerekek a kedvenc kutyusaikkal élőben találkozhatnak, és egy fantasztikus kalandos őrjárat részesei lehetnek!

Amikor Goodway polgármesterasszonynak nyoma veszik a Kaland-öböl Futam közben, a kutyusok azonnal nekilátnak a sürgős mentőakciónak. A csapatban Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Skye és Everest várja, hogy az első magyarországi turné során találkozhassanak a közönséggel.

A Mancs őrjárat Live! „A mentőfutam” című kalandos, zenés mese-előadás először látogat hazánkba, hogy megmutassa, “nincs túl nagy falat vagy túl kicsi kutya”.

A minden korosztály számára tanulságos előadás az összetartásról, szociális érzékenységről, a problémamegoldásról szól, a szereplők saját készségeiket csapatjátékosként felhasználva.

Az előadás fontos elemei a Bunraku jelmezek, amelyek innovatív módon képesek a karaktereket legfontosabb kellékeikkel és járműveikkel a színpadra varázsolni. Az előadás magyar nyelven zajlik, két részből áll, egy szünettel.

További információért kérem, látogassanak el a https://www.mancsorjaratlive.hu/gyik/ oldalra.
Jegyárak
Jegyárak: 12 900 Ft 9 600 Ft 7 800 Ft 4 200 Ft 5 600 Ft
 Vissza