Connector Art Day
STÍLUSOK: Art Day
Modern/Kortárs tánc ● Művészi tánc ● Show/Látványtánc ● Klasszikus Balett ● Musical ● Art Open
2020. február 29. (szombat) Jegyinformáció
Connector Art Day
Leírás
A FESZTIVÁRÓL

4 korosztály, 3 tudásszint, 14 táncstílus
Ha táncolsz, ha tanítasz, vagy rajongsz a táncért, akkor jó helyen jársz.
Fesztiválunk idén tizedik alkalommal hozza össze a nemzetközi amatőr és hobbi táncos élet legjavát Veszprémben. Ha eddig nem hallottál rólunk (biztos? ???? ) akkor azért, ha pedig ismered már a Connectort, azért csatlakozz hozzánk idén is, hogy két napra feltekerjük a hangerőt, és messze elhallatszódjon Veszprémből a „tánc szava”!

De nem „csak” a két nap és nem „csak” a tánc motivál minket.
Fesztiválunk kiemelt céljai között szerepel továbbá a fiatal generációk visszakapcsolása a kultúrába, értelmes időtöltés megteremtése, valós szociális kapcsolatok születéséhez lehetőség biztosítása.

Nagyon fontos nekünk a mozgás, a tánc szeretetének- ezzel az egészségre nevelés – terjesztése. A magyar kultúra kevésbé megbecsült szegmense révén fontosnak tartjuk a tánc népszerűségének növelését, hiszen olyan művészeti ágról van szó, mely közhely nélkül nem csupán a lelket, de a testet is neveli.Ha velünk tartasz, meglátod, hogy találkozhat amatőr és profi, gyerkőc és felnőtt, trend és hagyomány egy fórumon, s mégis mindenki megtalálhatja a magának megfelelő kategóriát és értékelési rendszert.
 Vissza