Cell Kupa - Nemzetközi kézilabdás fesztivál
2017. 08. 07 - NYITÓGÁLA (HÉTFŐ, 19:00 ÓRÁTÓL)
A megnyitógála, az elődöntők, döntők és a zárógála programjai a kódolt Cell-Cup Silver/Gold regisztrációs kártyával rendelkező résztvevőknek INGYENES. Nézők, további érdeklődők részére a nyitógála BELÉPŐS.
Jegyek válthatók helyben a pénztárnál, a Jegymester jegyirodáiban, valamint megrendelhető az interneten a www.jegymester.hu webáruházban.
2017. augusztus 6. (vasárnap) – augusztus 12. (szombat) Jegyinformáció Online jegyvásárlás
Cell Kupa - Nemzetközi kézilabdás fesztivál
Leírás
A rendezvény, ahogy a neve is mutatja egy Vas megyei kisvárosból, Celldömölkről indult 20 évvel ezelőtt.

Mára a Cell-Cup Európa egyik legnagyobb kézilabda fesztiválja, ahol a magas színvonalú, kizárólag teremben lejátszott mérkőzéseken túl megannyi speciális programmal gondoskodunk róla, hogy a nálunk eltöltött 6 nap egy életre szóló élmény legyen. A Cell-Cup központja a királynék városa Veszprém, amely a bajnokok ligája résztvevő Telekom Veszprém kézilabda csapatának otthona.

Kézilabda fesztiválunk az MKSZ kiemelt rendezvénye, amely egyben fiatal játékvezetői tehetségek programjának vizsgabázisa.

Programok:
2017. 08. 06 - A csapatok beérkezése (vasárnap)
A csapatok megérkeznek Veszprémbe a Veszprém ARÉNÁBA, elvégzik a szükséges regisztrációt és elfoglalják a szálláshelyeket. Az ellátás meleg vacsorával kezdődik. Este technikai értekezlet a Veszprém Aréna aulájában.

2017. 08. 06 - Technikai értekezlet (vasárnap, 21.00 óra)
Edzőknek, csapatvezetőknek, játékvezetőknek rendkívül hasznos a részvétel, hiszen itt hangzanak el a versenyrendszerrel és a torna programjával kapcsolatos legfontosabb információk, valamint megválaszolásra kerülnek a felmerülő kérdések.

2017. 08. 07 - ELSŐ JÁTÉKNAP (HÉTFŐ)
Első játéknap, a csoportmérkőzések kezdetüket veszik mind a 14 játékhelyszínen.

2017. 08. 07 - NYITÓGÁLA (HÉTFŐ, 19:00 ÓRÁTÓL)
A Cell-Cup egyik fénypontja, a résztvevők ezrei gyűlnek össze a Veszprém Aréna előtti téren egy karneváli forgatagba, majd az arénát megtöltve folytatják az ünneplést a lélegzetelállító műsorszámok és soha nem látott programok kíséretében. Egy fantasztikus show, egy kihagyhatatlan és mindenki számára felejthetetlen élmény, amelynek a sportolók személyesen is részesei. A Cell-Cup Gold kártyával rendelkező versenyzőket Cell-Cup autóbuszok szállítják a Veszprém Arénához a regisztrációt követő információs anyagban megjelölt helyszínekről. A megnyitógála, az elődöntők, döntők és a zárógála programjai a kódolt Cell-Cup Silver/Gold regisztrációs kártyával rendelkező résztvevőknek INGYENES. Nézők, további érdeklődők részére a nyitógála BELÉPŐS. Jegyek válthatók helyben a pénztárnál, a Jegymester jegyirodáiban, valamint megrendelhető az interneten a www.jegymester.hu webáruházban.

2017. 08. 08 - MÁSODIK JÁTÉKNAP (KEDD)
A második játéknap, mérkőzések a sorsolás szerint, új kihívások, új arcok, újabb tapasztalatok. Este a Cell-Cup Club megnyitja kapuit.

2017. 08. 08 - ÁLLÓFOGADÁS (KEDD, 21:00 ÓRA)
VIP program: ünnepélyes állófogadás edzők, csapatvezetők, szponzorok részére a polgármesteri hivatal dísztermében A Cell-Cup VIP programjainak egyike, amely étel és koktélkülönlegességekkel várja vendégeit patinás környezetben, a veszprémi városházán. Kiváló alkalom a csapatvezetőkkel és a szervezőkkel való megismerkedésre, tapasztalatcserére.

2017. 08. 09 - HARMADIK JÁTÉKNAP (SZERDA)
A harmadik játéknap, a mérkőzések folytatódnak, hamarosan eldőlnek a csoporton belüli helyezések. Este a Cell-Cup Club ismét speciális programmal várja a résztvevőket. VIP program: Edzői est az edzők, csapatvezetők, szponzorok részére, ahol a szórakozásé a főszerep.

2017. 08. 09 - EDZŐI EST (SZERDA, 20:00 ÓRA)
A Cell-Cup VIP programjainak kiemelt eseménye, egy olyan kötetlen, szórakoztató este, ahol a trénerek jó hangulatban pihenhetik ki a hét közbeni fáradalmakat és kalandozhatnak a magyar gasztronómiában. Az edzői est egy részében bemutatkozik egy hozzánk érkező ország. Kiváló alkalom egymás kultúrájának megismerésére és sportbarátságok kialakítására.

2017. 08. 10 - NEGYEDIK JÁTÉKNAP (CSÜTÖRTÖK)
A negyedik játéknap folyamán szinte a legfontosabb meccsek várnak rátok, eldől, hogy kik mérkőzhetnek meg a következő napi döntőkön. Este a Cell-Cup Club várja a szórakozni vágyókat.

2017. 08. 11 - ÖTÖDIK NAP (PÉNTEK)
Az utolsó játéknap, helyosztók, majd a legjobbak összecsapnak a Veszprém Arénában. Este ünnepélyes díjátadó gála, majd búcsú buli a Cell-Cup Clubban.

2017. 08. 11 - ZÁRÓGÁLA (PÉNTEK, 19:00 ÓRÁTÓL)
Természetesen az összes helyezettet értékeljük, hiszen nálunk nincsenek vesztesek. A győzteseket a bajnokoknak kijáró tisztelettel kezeljük és díjazzuk. Szórakoztató programok sokasága, emberek ezrei, értékes ajándékok, egyedi serlegek és érmek, egy igazi gála, ahol mindenki együtt ünnepel, természetesen nem máshol, mint a Veszprém Arénában. A megnyitógála, a döntők és a zárógála programjai a kódolt Cell-Cup Silver/Gold regisztrációs kártyával rendelkező résztvevőknek INGYENES. Nézőknek, további érdeklődőknek BELÉPŐS. Jegyek válthatók helyben a pénztárnál, a Jegymester jegyirodáiban, valamint megrendelhető az interneten a www.jegymester.hu webáruházban.

2017. 08. 12 - HAZAUTAZÁS (SZOMBAT)
Hazautazás, szálláshelyek elhagyása, hidegcsomagok átvétele (a teljes, 6 napos ellátást igénylők esetében)
Jegyárak
Jegyek a jegymester.hu oldalon válthatóka az eseményre.
További információ
Galéria
 Vissza