IV. Napló Állásbörze
Több, mint 2500 álláshelyet kínálnak a régió legnagyobb munkaadói március 13 –án, a már negyedik alkalommal megrendezésre kerülő NAPLÓ ÁLLÁSBÖRZÉN, amely oktatási fórummal bővül.
2018. március 13. (kedd) | 10:00 – 17:00
IV. Napló Állásbörze
Leírás
Első ízben, 2016 tavaszán rendezték meg a börzét hagyományteremtő céllal. A legutóbbi, 2017 szeptemberi rendezvény már rekordot döntött, 53 kiállító várta az érdeklődőket az Arénában. A cégek részéről abszolút pozitívak voltak a visszajelzések, mert rengeteg embert regisztráltak, és sok üres állást sikerült betölteniük. Veszprém jelentősebb vállalkozásai 2018 tavaszán is képviseltetik magukat a börzén és érkeznek cégek a megye más városaiból is.

A fejlesztéseknek köszönhetően, továbbra is van igény a munkaerőre, ezért a NAPLÓ által koordinált, ingyenesen látogatható rendezvényen idén is várhatóan több mint 40 kiállító vesz majd részt. A régió legnagyobb munkaadói mellett a képzési intézmények is jelen lesznek az állásbörzén, mert a szervezők idén nagyobb hangsúlyt fektetnek a szakképzésekre, átképzésekre, nyelvoktatásra, amelyekkel növelhetik az álláskeresők elhelyezkedési esélyeit. Március 13-án kedden, kényelmes parkolási lehetőséggel, játékokkal és értékes nyereményekkel is várják 10 és 17.00 között az érdeklődőket nem csak Veszprémből, hanem az egész megyéből. A széles kínálatban a szakképzettséget nem igénylő munkahelyektől a diplomás állásokig találnak majd különböző ajánlatokat az álláskeresők. A szervezők számítanak a diákokra, a megváltozott munkaképességűekre és a fegyvereserők iránt érdeklődőkre is, hiszen megpróbálnak munkalehetőséget kínálni mindenki számára. A NAPLÓ is ott lesz állásajánlataival a kiállítók között a Veszprém Arénában.

A szervezők várják azokat a kis-, közép-, és nagyvállalatokat, akik megoldást keresnek az őket érintő munkaerőhiányra. Jelentkezni Ugray Adriánnál lehet a 06-20/591-6996 telefonszámon vagy az adrian.ugray@mediaworks.hu email címen.
Jegyárak
Ingyenes a belépés
 Vissza