III. Napló Állásbörze
A régió legnagyobb munkaadóinak részvételével, harmadik alkalommal rendezik meg a Napló Állásbörzét szeptember 27-én. A szervezők a munkalehetőségek mellett számos érdekességgel is várják a látogatókat a Veszprém Arénában.
2017. szeptember 27. (szerda) | 10:00 – 17:00 Jegyinformáció
III. Napló Állásbörze
Építés: szeptember 26.
Leírás
A Pannon Lapok Társasága által koordinált, ingyenesen látogatható eseményen olyan nagy munkáltatók, mint a például a Continental, a Balluff vagy az MTD Hungária, már biztosan ott lesznek. Újdonságként néhány ismert áruházlánc, az Aldi, az Obi vagy a Penny is képviselteti magát és kínál állásokat a kereskedelmi pálya iránt érdeklődőknek.

A rendezvényen érdekes kísérőprogramokban sem lesz hiány. Terveink szerint a regisztrált munkavállalók között 16.00 órakor sorsolást szervezünk értékes nyereményekkel. Az aréna előtti téren ismét lesz MTD kistraktor-bemutató, és a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet is kitelepül a rabszállító autójával, amelybe a kíváncsi érdeklődők be is ülhetnek majd. Bemutatják a mindennapok során használt kényszerítőeszközeiket, és hoznak szolgálati kutyákat is. Természetesen a kiállító partnereink is készülnek az állásajánlataikon kívül más meglepetésekkel is a gyerekeknek, ezért őket se hagyják otthon.

Az állásbörze szeptember 27-én, szerdán 10 órától 17 óráig tart majd az arénában.

További hasznos információért az eseményről kattinson a linkre: http://www.veszpremarena.hu/hu/Hirek/2017-08-15/Erdemes-felkeszulni-az-allaskeresesre
Jegyárak
Ingyenes rendezvény
 Vissza