Megújult az arénánk
2020. augusztus 19.
A Veszprém Aréna új üzemeltetője, a Veszprém Handball Team Zrt. áprilisban megkezdte az impozáns létesítmény teljes rekonstrukcióját. Az első szakaszban az öltözőfolyosót, a Telekom Veszprém férfi kézilabdázóinak öltözőjét, az előcsarnokot, valamint az első emelet folyosóit, falait, vizes blokkjait újították fel.
Megújult az arénánk
A napokban vették birtokba a Telekom Veszprém férfi kézilabdázói a teljesen megújított öltözőjüket. A szakemberek lebontották az eddigi falakat, és a régi jacuzzit is kiemelték. Nagyobb, kényelmesebb öltözőt kapott a csapat, vadonatúj vizes blokkal, zuhanyzókkal, csapokkal.
Az újonnan kialakított helyiség arculatát, kialakítását Csiszér Tamás belsőépítész álmodta meg, a terveket pedig a Vemévszer valósította meg, míg az asztalos munkákat a VEMFA Design végezte el.
Az ajtón belépve minden játékos külön, elszeparált fakkot és felső tárolót kapott. Az ülőfelület minőségi bőr kárpitozású, míg a falat hátsó megvilágosítású ledes, cserélhető poszter borítja. Természetesen ezek cserélhetőek. És értelemszerűen minden játékos a saját arcmásával borított fakkor tudhatja magáénak.
A helyiség közepén egy magas fényezésű, polírozott munkapad található, amely alatt minden játékos számára számmal ellátott újabb tároló áll rendelkezésére. Ezekből mindenki fejenként kettőt tud használni.
Az öltözőben – haladva a korral – nem találunk villanykapcsolót, a jelenlét érzékelők kapcsolják fel és le a korszerű ledes paneleket. Ezen kívül az épület felügyeleti rendszerének segítségével irányítható modern, energiatakarékos légkondícionálót szereltek be, amely a hűtésről, a fűtésről és a levegő cseréről is gondoskodik ebben a térben.
Mindemellett a teljes öltöző folyosót is felújították: felcsiszolták a műpadlót, amely nemcsak új színt kapott, hanem műgyanta segítségével három darab Telekom Veszprémes logót is ráfestettek. A falakat pedig felmatricázták, ezekre egyedileg gyártott csapatképeket helyeztek el.
A VIP-teremben egy hat négyzetméteres területre új szőnyeg került, de nem is akármilyen, a csapat címerével ellátott kárpitot helyeztek le a padlóra.
A tavasszal már sikerült kifesteni az előcsarnokot, most pedig az első emeleten van a sor, a folyosókat, a vizes blokkokat mázolják le. A munka azonban itt nem ér véget, a teljes épületet, kívül, belül szeretnék az új üzemeltetők korszerűsíteni.

 Vissza