Újra várja a szurkolókat a Telekom Veszprém
2020. augusztus 10.
Végre szurkolói előtt játszhat a Telekom Veszprém férfi kézilabda együttese. A magyar rekordbajnok augusztus 15-én, szombaton nyílt kapus felkészülési mérkőzésen fogadja a Balatonfüredi KSE alakulatát.
Újra várja a szurkolókat a Telekom Veszprém
Az egyesület döntése értelmében, a szurkolók is láthatják a Telekom Veszprém – Balatonfüredi KSE előkészületi meccset augusztus 15-én.
A tesztmérkőzésen való részvételt szigorú szabályokhoz kötik a rendezők.
A megyei rivális, a BKSE már több felkészülési találkozón túl van. Az elsőt, az NB I-es újonc, Veszprémi KKFT ellen - némi meglepetésre - elveszítette 30-17-re, azonban ezt követően egyre jobban magukra találtak György László tanítványai.
Az Európa Liga résztvevő tópartiak a Budakalászt 29-25-re győzték le, aztán a Dabast 28-24-re, a Komlót 30-20-ra verték.
Aztán az előző szezon meglepetéscsapatát, a Gyöngyöst is simán felülmúlták a balatoniak (29-22), viszont a Csurgó ellen már nehezebben tudtak győzedelmeskedni (24-21).
A Telekom Veszprém az első felkészülési meccsén 33-31-re kikapott a Grundfos Tatabányától, ám ezután a Gyöngyöst már könnyedén fektette két vállra (41-30).
A veszprémiek közül az újonc Nikolaj Markussen újra egészséges, kisebb izomsérülés miatt kellett kihagynia az első ütközetet, a Heves megyeiek ellen azonban már vállalni tudta a játékot. Vissza