Bérletárak a 2019/20-as szezonra
2019. július 16.
Online már péntektől, személyesen július 23-tól lehet meghosszabbítani a bérleteket.
Bérletárak a 2019/20-as szezonra
Tájékoztatjuk a tisztelt Szurkolóinkat, hogy hivatalosan is meghatározásra kerültek a 2019/20-as idény bérletárai, melyek az alábbi táblázatban olvashatók.

A hosszabbítás már most pénteken, azaz július 19-én kezdetét veszi online a jegymester.hu-n, majd július 23-tól a Veszprém Aréna jegypénztárában is.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is jelentős kedvezményt kapnak a szurkolói kártyával rendelkezők, nemcsak most a bérlet árából, de szezon közben a jegyek árából is. Érdemes lesz tehát szurkolói kártyát igényelnie annak, akinek még nincsen, valamint meghosszabbítania annak, aki még nem tette meg. A szurkolói kártya ára továbbra is 1.000 Ft. Szurkolói kártyát hosszabbítani az alábbi linkre kattintva van lehetőség:
https://www.jegymester.hu/hun/Event/11000611/Veszprem-szurkoloi-kartya-hosszabbitas

A 2019/20-es szezon bérletárai a Telekom Veszprém összes hazai mérkőzésére a következők:

Diák és nyugdíjas kedvezmény kizárólag a Veszprém Aréna pénztárában történő bérlethosszabbításkor vehető igénybe.
- Mértéke: 20%
- Diák 19 éves kor alatt, nyugdíjas 60 éves kor felett
- A következő helyekre érvényes: A2, B2, C2, D2, N1, N2, M1, M2, P1 10-18. sor, R2, H1, H2
- Nem vonható össze a szurkolói kártya kedvezménnyel

A bérlethosszabbítási időszak július 23-án, kedden kezdődik személyesen a Veszprém Aréna jegypénztárában, és augusztus 9-ig tart. A hosszabbítási lehetőségekről egy bővebb cikkben jelentkezünk, várhatóan ezen a héten.

Új bérletes helyek idén sem kerülnek kiadásra. Az elmúlt szezonban bérlettel nem rendelkező szurkolók számára csak akkor lesz lehetőség bérlet vásárlására, ha lesznek olyan drukkerek, akik nem hosszabbítják meg az új idényre a bérletüket augusztus 9-ig. Ebben az esetben, az előbbi dátumot követően a várólistán szereplő szurkolóknak (közel 500 fő) lesz lehetőségük a vásárlásra. A várólistára jelentkezni a ticket@handballveszprem.hu e-mail címen lehet, név, cím, telefonszám és az igényelt bérletek számának megadásával.

2019. július. 16. 12:46

Forrás: Telekom Veszprém
forrás: Telekom Veszprém
 Vissza