Központban a munkavállalók és munkaadók
2019. április 5.
Az évek óta egyre fokozódó munkaerőhiány csökkentése, a megyei vállalkozások működésének segítése, valamint a munkaadói kínálat népszerűsítése érdekében Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Veszprém Megyei Szervezete és a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Karriernapot szervez
a Veszprém Arénában, 2019. május 18-án.
Központban a munkavállalók és munkaadók
Az állásbörze a szervezők tervei szerint legalább 50 Veszprém megyei kiállítót vonultat fel, és ezúttal a helyi mikro- és kisvállalkozások részére is lehetőséget nyújt a megjelenésre. A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az önkéntes tagjainak, illetve az elsőként jelentkezőknek további kedvezményeket biztosít. A vállalkozások összesen 400 m2 kiállítói területen jelennek majd meg.

A Karriernapot szombaton rendezik, így a pályakezdő, álláskereső és
a munkahelyet váltani szándékozó érdeklődők iskola- és munkaidőn kívül látogathatnak el az eseményre, akár családtagjaikkal közösen.

A szervezők körülbelül 2-3000 látogatót várnak. A Karriernap programja
a kiállító cégek, szervezetek, oktatási intézmények bemutatkozása mellett szakmai karrierbeszélgetésekkel, interaktív szakmabemutató programokkal, szimulátorokkal és – a veszprémi Europe Direct Tájékoztató Központ közreműködésével – családi programokkal, játékokkal is kiegészül a tervek szerint.

Az önkormányzat felajánlásának köszönhetően az Aréna ingyenes helyi járati busszal is megközelíthető lesz.

A kiállítók jelentkezését legkésőbb május 13-ig várják a szervezők
az alábbi elérhetőségeken:

Steffek József szervező
+36-20-938-5711
steffi@steffi.hu
Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
+36-88-814-111, +36-88-814-112, +36-88-814-103
vkik@veszpremikamara.hu

A Karriernappal kapcsolatos részletes információk
a veszpremikarriernap.hu weboldalon, valamint a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara honlapján és Facebook oldalán érhetők el.
forrás: sajtóközlemény
 Vissza