Fergeteges retrobuli az Arénában
2018. november 13.
Harmincasok, negyvenesek emlékeztek még, mire nyomtátok a házibulikban, diszkókban a kilencvenes és kétezres években?
Fergeteges retrobuli az Arénában
Akkor még nem volt Facebook-profilunk, meg okostelefonunk, de őrületesen tudtunk szórakozni! Idézzük fel együtt a múltat, ízleljük a hangulatot, érzéseket, a zenét, akár a barátainkkal, a családunkkal, kamasz gyermekeinkkel! Érezzük jól magunkat a veszprémi Arénában december 8-án, a III. Retronic Fesztiválon!

Jön tehát a decemberi nagy buli, az immáron III. Retronic Fesztivál, a 90-es évek legnagyobb hazai sztárjaival, hét magyar és egy exkluzív külföldi világsztárral, nem mással, mint Dr. Albannal!

Az idei, hazai sztárfelhozatalt Krisz Rudi, Mr. Rick, Csordás Tibi (Fiesta), Ámokfutók, O.G.Duck (HipHopBoyz), Groovehouse, Dj Náksi és a fellépések előtt, után és között zenélő visszatérő vendégünk, BANDJ.

A fesztivál egyik fénypontja Dr. Alban, a nigériai születésű svéd fogorvos, a világklasszis előadóművész, producer. Utóbbi pályafutása során még soha nem lépett fel Veszprém megyében, ezért sokunknak régi álma teljesülhet, amikor élőben hallhatja az „It’s my life”, a „One love”, vagy feledhetetlen „Sing Halleljuha” bombaslágerét.

A Retronic Fesztivál visszahozza mindannyiunk számára egy estére a régi, szép időket! Vérbeli retrofesztivál lesz, amelynek sztárelőadói a jelenben is alkotnak újat, markánsan szórakoztató látvánnyal és élménnyel gazdagítják a nézőket, akik önfeledten nosztalgiázhatnak, miközben élvezik a retro zenét, előadóművészeit, hangulatát és egyben a mai világ új zenei- és látványeszközeit is.

Figyeljétek az eseményt a Facebook oldalunkon, lájkoljátok a Retronic oldalát és tudjatok meg minél többet a decemberi rendezvényről!

Elővételben, limitált számban még mindig 4.990 forintos áron vásárolható a belépőjegy! Idén a „normál” jeggyel nem csak a küzdőtéren, hanem a megnyitott lelátón is tartózkodhatsz, illetve idén minden emeleten megnyitják a ruhatárakat is, valamint igényben veszünk mobil ruhatárakat is! Tehát, kibővített ruhatárral és egy helyett, két dohányzórésszel várjuk a szórakozni vágyókat!

VIP-jegyek birtokában, vendégeink külön VIP-beléptetéssel, elkülönített VIP-terasszal, s kitűnő rálátással a színpadra élvezhetik az estét! VIP-jegyeink elérhetők 9.990 forintért!

A jegyek háromféleképpen szerezhetők be. Online, a www.jegy.hu weboldal segítségével, vagy országszerte a jegyértékesítési pontokon. A jegyértékesítési pontok és minden egyéb információ megtalálható a hivatalos Facebook-oldalunkon. Számos belépőt is kisorsolunk a december 8-ig, ezzel kapcsolatosan közösségi oldalunkon elérhető minden fontos információ.

Érdemes lesz korán érkezni, kapunyitás 19.00 órakor van, illetve 20.00-órától már az esténk házigazdája, BANDj keveri a legnagyobb retro slágereket.
forrás: www.veol.hu
 Vissza