Érdemes felkészülni az álláskeresésre
2017. augusztus 15.
Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Napló-állásbörze szeptember 27-én, a Veszprém Arénában. A szervezők várják a munkaadókat és a munkát keresőket is a kiállításra.
Érdemes felkészülni az álláskeresésre
A Pannon Lapok Társasága által koordinált, ingyenesen látogatható rendezvényen a régió legnagyobb munkáltatói jelen lesznek. Éppen ezért, azoknak a jelenleg szezonális munkát végzőknek, akik éves állást szeretnének találni, már most javasolt felkészülni a börzére. Érdemes előre gondolkodni azon, hogy milyen munkakört keresnek. Fel kell készülni egy rögtönzött állásinterjúra, vagy elbeszélgetésre ott a helyszínen az Arénában. Fontos, hogy hogyan öltözik fel, és hogy mit válaszol az álláskereső a feltett kérdésekre. Minél jobb benyomást kell nyújtania a munkát kínáló cég képviselői előtt, és jól megírt önéletrajzzal érdemes kilátogatni az eseményre. Lényeges az is, hogy tudja azt, hogy mit akar az adott cégnél elérni – tanácsolja Ódor Péter a kiállítás egyik szervezője.

A felkészülésben segítségül szolgál online felületünk, a veol.hu, ahová folyamatosan kerülnek fel a kiállító cégek és így már előre lehet tájékozódni egy-egy vállalkozás, vagy vállalat állás kínálatáról és elvárásairól, illetve a juttatásokról, és a lehetőségekről.

A helyeket már elkezdték foglalni rendezvényen kiállító cégek. A börze szeptember 27-én szerdán délelőtt 10 órakor kezdődik majd az Arénában.
A szervezők most is várják azokat a kis-, közép-, és nagyvállalatokat, amelyek megoldást keresnek az őket érintő munkaerőhiányra. Jelentkezni Ugray Adriánnál lehet a 06-20/591-6996 telefonszámon vagy az ugray.adrian@plt.hu email címen. Mivel a kiállítói helyek korlátozott számban érhetőek el, ha nem akarnak lemaradni a munkaerő toborzási lehetőségről, jelentkezzenek minél előbb!
forrás: veol.hu
 Vissza