Ne add fel! – A Jehova Tanúi tartottak regionális kongresszust a Veszprém Arénában
2017. július 3.
Ne add fel! – mottóval tartották meg Jehova Tanúi idei regionális kongresszusukat a Dunántúli régióból a Veszprém Arénában.
Ne add fel! – A Jehova Tanúi tartottak regionális kongresszust a Veszprém Arénában
2017. július 2-án ért véget a két hétvégét magában foglaló regionális kongresszus a Dunántúli régió számára a Veszprém Arénában. Több, mint 6000 Jehova Tanúja és a téma iránt érdeklődő személy kísérte figyelemmel a programot. A rendezvényre bárki bemehetett, a belépés díjtalan volt. Sokan éltek a lehetőséggel. A kongresszus témája: „Ne add fel!”.

Az előadók kiemelték, kitartásra van szükségünk a munkahelyünkön, az iskolában, a családban, ha elveszítjük a munkánkat, ha megbetegszünk, ha megöregszünk, ha gyermekeket nevelünk, ha megkeressük az embereket a Biblia üzenetével és még számtalan más esetben. A XXI. század kihívásai közepette különösen fontosnak tartották a jelenlevők megerősíteni magukban azt az elhatározást, hogy kitartással, jó példával, türelemmel, szorgalommal erősítik a családjukat, munkatársaikat és a közösséget, ahol élnek. A kongresszuson szentírási témákat kifejtő előadások és interjúk, hang- és videóbejátszások voltak, illetve egy háromrészes film is levetítésre került, melyek segítettek a jelenlévőknek meglátni, hogy Isten napjainkban hogyan segít kitartani.

A kongresszus részletes programja a https://www.jw.org/hu/jehova-tanui/kongresszusok/ oldalon érhető el.

A két hétvégén 26 új személy keresztelkedett meg, közülük 4 veszprémi.
A meghívott gyülekezetek száma: 82.
Magyarországon 22 000, világszerte több mint 8 300 000 Tanú él.
A gyülekezetek száma világszerte: 119 000.
 Vissza