Ünnep Veszprémben: Nagy László dicsért, Iváncsik és Gulyás elköszönt
2017. június 6.
Az elmúlt évek szokása szerint a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjét kézilabdaünnep követte Veszprémben, ahol ilyenkor – bármilyen eredménnyel is tér haza – a csapat találkozik a szurkolókkal, értékeli az évet és a BL végét.

Ünnep Veszprémben: Nagy László dicsért, Iváncsik és Gulyás elköszönt
A Telekom Veszprém ezúttal bronzot nyert Kölnben, hatezer magyar drukker jelenlétében. Itthon, a csapat arénája előtt több százan várakoztak.

A Veol.hu összeállítsa szerint Nagy László csapatkapitány kijelentette: a bakonyi tábor a város és az ország büszkesége.

Az együttes egyszer nagyon szeretné nekik hazahozni a trófeát. „Nálatok jobban senki nem érdemli meg! Nincs más hátra, tovább dolgozunk, nekifeszülünk a következő évadnak.”

Iváncsik Gergő tizenhét, Gulyás Péter tizenhat év után köszönt el a csapattól és a közönségtől, a jövőben az utánpótlással foglakozik: „Ha egyszer a kislányom megkérdezi: »apa, te sztár voltál«, azt fogom felelni: nem, de sztárok közt játszhattam.

Gyorsan eltelt ez a tizenhat esztendő, a legszebb éveim voltak. Mindent megtettem a csapatért, ti pedig mindig itt voltatok, mindig biztattatok” – mondta Gulyás Péter saját nevelésű jobbszélső.

A győri származású balszélső, Iváncsik Gergő így beszélt: „Csodálatos tizenhét évet töltöttem el itt. Sosem fogom elfelejteni azt a napot, amikor fiatalként ideérkeztem, ahogyan ezt a napot sem fogom. Köszönöm nektek, a klubnak, a társaknak. Fantasztikus utazás volt!”

Az egyesület mellettük elbúcsúztatta a távozó Xavier Sabaté edzőt, valamint spanyol Chema Rodríguezt és a horvát Marko Kopljart.
 Vissza