Sub Bass és Majka a veszprémi Fiatalok Napján
2016. szeptember 8.
Ingyenes rendezvénnyel várják az érdeklődőket a Veszprém Arénához szeptember 16-án a Fiatalok Napjára.
Sub Bass és Majka a veszprémi Fiatalok Napján
A programról szerdán sajtótájékoztatón beszélt Ovádi Péter önkormányzati képviselő, aki emlékeztetett: az önkormányzat februárban hirdette meg a Fiatalok Évét, aminek több sikeres elemét rendezték már meg azóta. A Randiszerda kezdeményezéshez sokan csatlakoztak, csak az állatkertnél több mint 250 pár vette igénybe a kedvezményt. Emellett az önkormányzat ösztöndíjprogramot indított, a kezdeményezésekhez pedig a vállalati és a civil szféra is csatlakozott.

„Veszprém akkor lehet igazán sikeres, ha minden generáció számára tudunk megfelelő színvonalú programot biztosítani” – hangsúlyozta a képviselő.

Takáts Emese a Lélektér Alapítvány képviseletében kifejtette: a 14-25 éves korosztály az ingyenes rendezvény célcsoportja, az ő megkérdezésük alapján állították össze a programot.

A szórakozás mellett fejlődést és közösségi élményt is kínál majd a fiatalok napja, interaktív lehetőségek várják majd őket a sport, a csapatépítés és a szórakozás terén is – például a STÉG egy longboard-pályával települ ki a helyszínre.

A csapatépítőre 12 fős középiskolás csapatok jelentkezését várják, akik értékes nyereményekért tehetik próbára ügyességüket és kreativitásukat. Jelen lesznek civil szervezetek, interaktív sátorral készül a Magyar Honvédség,

A színpadra pedig Sub Bass Monster valamint Majka és Curtis lép majd fel a STÉG, a Toyota Veszprém és az önkormányzat által támogatott, délután háromtól hajnali egyig tartó rendezvényen.
forrás: http://www.vehir.hu/cikk/34987-sub-bass-es-majka-a-veszpremi-fiatalok-napjan
 Vissza