Bizet: Carmen a Veszprém Arénában
2016. április 14.
A Veszprémi Petőfi Színház és a Magyar Állami Operaház közös produkciója, Georges Bizet Carmen című operája látható a Veszprém Arénában 2016. július 9-én, szombaton este 8 órakor.
Bizet: Carmen a Veszprém Arénában
Oberfrank Pál, aki egyben az előadás rendezője is, Ókovács Szilvesztertől kapta a felkérést, hogy újraértelmezve Bizet híres művét, állítsa színpadra a Carment a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, címszerepben a világhírű Rinat Shahammal. Nyáron a veszprémi és a dunántúli közönségnek mutatják be a nagysikerű előadást, a Veszprém Arénában, július 9-én 20 órakor. A bemutató előtt az Operaházban újítják fel a darabot, amelyben az amerikai-izraeli énekesnőt, Rinat Shahamot és Kesselyák Gergely karmestert köszönthetjük. Az előadást támogatja Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata és Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár is.

Varga András, a Veszprém Aréna ügyvezetője elmondta, örömmel állnak a Veszprémi Petőfi Színház és az előadás stábja rendelkezésére minden technikai igénnyel, hogy a szükséges hátteret biztosítani tudják számukra. Örömükre szolgál, hogy az Aréna nem csak sporteseményekről híres, hanem időről időre előadásoknak, rendezvényeknek, koncerteknek is helyet adnak.

A Carmen előadásra a jegyértékesítés április 18-án, hétfőn kezdődik a Színház jegyirodájában és jegypénztárában, valamint online a jegy.hu oldalon. A későbbiekben kihelyezett jegyértékesítési pontokon is elérhetőek lesznek a jegyek.

A jegyek három helyárban kaphatóak, a legmagasabb ár Veszprém irányítószámával egyezik: 8200 Ft.

A második helyár: 7500 Ft, a harmadik helyár: 5900 Ft.
forrás: www.petofiszinhaz.hu
 Vissza