Jön a VIRSKY!
2015. március 4.
A 84 főből álló világhírű társulat, a VIRSKY Ukrán Állami Népi Együttes 2015. április 14. és május 11. között lesz látható Magyarország nagyvárosaiban.

Jön a VIRSKY!
Míg a Moiseyev Európában a Virsky az Egyesült Államokban hódít. Ez mindössze annak köszönhető, hogy a Virsky éves szintén csupán 2 hónapot tölt el Európában.
A 75 éves VIRSKY - Ukrán Állami Népi Együttes a világ bármelyik pontján megtalálja az utat az emberek szívéhez: produkciójuk szenvedélyes és látványos, csodálatos és izgalmas. A kimagasló művészi színvonal, a szakmai tudás, a táncosok profizmusa, a lebilincselően kreatív koreográfia, a lenyűgöző látvány, a színpompás kosztümök, az egész világon elkápráztatják a közönséget. A táncos szólisták akrobatikus tudása, a női- és férfikarok sokoldalú virtualitása, a tudatosan értékmegőrző szellemiség, a bölcs és optimista tartalom együttesen adják a társulat szinte mágikus, a lelket felemelő erejét.

A számtalan nemzetközi díjjal büszkélkedő VIRSKY - Ukrán Állami Népi Együttes már több mint 60 országban vendégszerepelt: felléptek az Egyesült Államokban, Vietnamban, Koreában, Kínában, Kubában, Ausztriában, Nagy-Britanniában, Belgiumban, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban, Görögországban, Brazíliában, Argentínában, Venezuelában, Portugáliában, Svájcban, Dániában, Andorrában, Japánban. Amerikában és Kanadában több millió tengerentúli néző tapsolta vörösre a tenyerét a nagyszerű ukrán koreográfia láttán.

A lélegzetelállító, a fizika törvényeit meghazudtoló és minden nemében egyedülálló produkció mottója: VIRSKY – A név, amely átírta a tánctörténelmet!

Az előadás időtartama 2 x 50 perc.

A veszprémi előadás időpontja: 2015. május 8.

Jegyek kaphatók a helyszínen és a Veszprémi Napló Ügyfélszolgálati Irodában, valamint a www.jegy.hu oldalon.

Jegyinformáció: +36 88 688 504 vagy +36 88 406 420


A rendezvényre/ről az alábbi időpontokban indulnak 27. sz. járatok:

Autóbusz-pályaudvarról indul: 18:30,
Veszprém Arénától indul: 21:45, illetve várakozással igazodik az előadás
befejezéséhez.

A Veszprém Aréna megközelíthető még az 5, 6, 8, és 13. sz. vonal járataival a Kádártai úti, illetve a Tölgyfa utcai megállóban történő leszállással, valamint a 23. sz. vonal járataival a Tesco elnevezésű megállóhelyen történő leszállással.
 Vissza