Elkezdte a felkészülést a bajnokcsapat
2014. július 24.
Carlos Ortega vezetőedző és segítője Xavi Sabaté vezetésével kedden elkezdte a felkészülést a 2014/15-ös idényre az MKB-MVM Veszprém. Három fiatal játékossal is szerződést kötöttek.
Elkezdte a felkészülést a bajnokcsapat
Reggel a szabadban tartottak futóedzést, délután pedig – több mint másfél hónap elteltével – ismét a Veszprém Arénában tréningezett a csapat.

Természetesen a klub új igazolásai is csatlakoztak a kerethez, azaz Christian Zeitz, Lékai Máté, Gasper Marguc és Mikler Roland is részt vettek első hivatalos veszprémi edzésükön – számolt be az egyesület hivatalos oldala, amely a sérült játékosok állapotáról jó hírekkel szolgált.

A magyar-szlovén vb-selejtezőn ujjtörést szenvedő Gulyás Péter már teljes értékű munkát végezhet, s a bokájával műtött Mirzad Terzic is a társaival készül. A vállával operált Mirko Alilovic állapota is szépen javul, akár már szeptember végén visszatérhet a kapuba. Iman Jamali térdének rehabilitációja szintén jól halad, most már elhagyhatta a mankót, várhatóan hamarabb felépül az előzetesen jelzettnél.

Az oldal tájékoztatása szerint szerződést kötöttek az előző szezonban az NB I/B-t megnyerő MKB-MVM Veszprém II együttesének három fiatal játékosával: a kapus Borbély Ádámmal, a balátlövő Ligetvári Patrikkal és a jobbszélső Gyene Norberttel. Előbbi kettő a következő szezonban Balatonfüreden fog kölcsönben szerepelni, ám a fiatal kapus a még sérült Mirko Alilovic visszatéréséig a Veszprém keretének lesz a tagja. Ugyanakkor Borbély Ádám jelenleg válogatottbeli kötelezettségeinek tesz eleget, így helyette Kisék Máté edz a felnőtt csapattal.

Az első edzés jó hangulatban, ugyanakkor maximális fegyelem és koncentráció mellett zajlott. Ortega mester elégedett volt a nyári szabadság után visszatérő játékosok fizikai állapotával.
forrás: http://vehirsport.hu/cikk/2014-07-22/elkezdte-a-felkeszulest
 Vissza