Emlékezzünk együtt Marianra!
2012. február 3.
A Veszprém Kézilabda Fan Club csendes megemlékezést tervez a február 4-ei MKB Veszprém KC-Csurgó bajnoki mérkőzést követően a Veszprém Aréna előtti térre.
Emlékezzünk együtt Marianra!
A szurkolói közösség közleménye:

Három éve vesztettük el játékosunkat, Marian Cozmát és két évvel ezelőtt avattuk fel az Őt ábrázoló szobrot, amelyet civil kezdeményezés nyomán hívtunk életre. Akkor példátlan méretű összefogást tapasztalhattunk és meggyőződésünk, hogy méltóképpen sikerült megemlékezni Marianról.

Nem csupán az Emlékmű előkészítésének, megvalósulásának és felavatásának a koordinálását vállaltuk, hanem az utógondozást is fontos feladatunknak tekintjük. Szeretnénk a méltó emlékezés hagyományát folytatni, ezért 2012. február 4-én (szombaton), a 18.00 órakor kezdődő MKB Veszprém KC – Csurgó bajnoki mérkőzést követően csendes megemlékezést tervezünk a Veszprém Aréna előtti téren.

Aki szeretne csatlakozni hozzánk, szeretettel várjuk. Mivel előreláthatólag sokan leszünk, kérünk mindenkit, hogy a mécsest vagy a gyertyát ne hagyja az Emlékmű előtt, mert nem fognak elférni és nehéz lesz a szobrot megközelíteni

Kérjük azokat a szurkolókat, akik nem tudnak jelen lenni a megemlékezésen, otthonukban gyújtsanak egy gyertyát Marian emlékére 2012. február 8-án

Köszönjük!
Veszprém Kézilabda Fan Club

Forrás: www.veszpremkfc.hu
 Vissza