X-Faktor Veszprémben
2011. február 18.
A Vastag testvérek elhozták barátaikat, hogy két és fél órás koncertet adjanak az X-Faktor show berkein belül a Veszprém Arénában.

Az ismert tehetségkutató műsor felfedezettjei december vége óta járják az országot, hogy minden rajongó személyesen találkozhasson velük. Csütörtökön Veszprémbe érkezett a csapat, hogy Vastag Csaba és Tamás méltóképp megköszönje a helyiek támogatását.
X-Faktor Veszprémben
Az énekesek a délutáni órákban egy belvárosi műszaki szaküzletben tartottak dedikálást, ahol több százan álltak sorba, hogy megszerezzék kedvencük aláírását. – Ha rám mosolyog, elolvadok – mondta egy fiatal lány barátnőjének, miközben araszoltak a tömegben.

Este már a Veszprém Aréna előtt hömpölygött a tömeg, telt ház fogatta az ősszel felfedezett tehetségeket. – Köszöntök mindenkit itthon – üdvözölte a közönséget Vastag Csaba, amire hatalmas taps volt a válasz. A televíziós műsorból jól ismert dalok csendültek fel, minden fellépőt őrjöngéssel fogadott a hallgatóság. Takács Nikolas, Janicsák Veca, Wolf Kati, Király Norbi, a Summer Sisters, és természetesen Vastag Tomi és Csaba felváltva fokozta a hangulatot, az est végén pedig egy születésnapi torta is előkerült a legidősebb Vastag testvér tiszteletére.

Janicsák Veca elfogadta tőlünk a Miss X-Faktor elnevezést, akit két fellépés között sikerült szóra bírni. Elmondta, nagyon sűrű napok, hetek állnak mögöttük, de megéri, hiszen minden fellépés alkalmával hatalmas szeretetet kapnak. – Évek óta erre a sikerre vágytam, nem gondolkodom azon, hogy mennyi fáradtságba kerül – jelentette ki határozottan. Elárulta, a közös koncertek, fellépések mellett saját dalaira is próbál időt szakítani, bár ez gyakran a pihenés rovására megy. Egyelőre nem tudta megmondani, mikor hallhatunk tőle új dalokat, de a rajongóit megnyugtatta, készülnek.
(Fotó: Kovács Bálint)
forrás: www.vehir.hu
 Vissza