Boldogság a Veszprém Arénában
2010. december 30.
Az Experidance alkotóstábja ezúttal napjaink és közelmúltunk, 1969 és 2009 Magyarországát választotta története színteréül. A Veszprém Aréna közönsége előtt tegnap bemutatott produkcióban a válságok és reformok üzenetének erősítésére a zenei kulisszát 2009 party-zenéi és 1969 slágereinek világa adta. Főszereplői a mai és az akkori huszonévesek, kikből mára hatvanasok lettek. Azok, akik értetlenül szemlélik a változásokat, amin társadalmunk egy generáció alatt átesett.
Boldogság a Veszprém Arénában
Ők a hétköznapok azon láthatatlan hősei, akik még remélnek, hisznek, bíznak és ha kell, tesznek is a csodákért. Ők az elmúlt 40 év boldogságkeresői. Az adott kor világán túl elsősorban az egyén történései, lelki reformkísérleteink, válságaink állnak a mű fókuszában. Értékrendek, konvenció, tradíció, szerelem akkor és ma.

A mű megtekintését követően felmerülhet mindannyiunkban a kérdés: elmélyedve múltunkban, figyelemmel szemlélve a jelen tetteit vagy közönyét, vajon milyen jövőt szánunk magunknak és gyermekeinknek? A válaszok saját lelkünkben rejlenek. Jó boldogságkeresést mindenkinek!
 Vissza