Veszprémben is Lord Of The Dance!
2010. április 16.
Úgy látszik a táncprodukciók egyik favoritja, a LORD OF THE DANCE ragyogása mit sem kopott az elmúlt tíz év alatt. Mi több a show bár nem először jár hazánkban, az idén májusi turné állomásai már hónapokkal előre óriási népszerűségnek örvendenek. Bár a produkció névadó producere Michael Flatley immár bő évtizede nem maga táncolja a címszerepet, az általa létrehozott márkanév és szakmai örökség példátlan siker sztorija folytán napjainkban is két társulat turnézik egy időben a világban.
– A Lord Of The Dance szépségét a csoportosan egyszerre végzett mozdulatok sora adja. A zene és a koreográfia szülte energia mely végigsöpör a nézőtéren a produkció hosszú távú sikerének a titka. Minden este állva tapsolnak nekünk – mondja Bernadette Flynn a társulat vezető táncos-koreográfusa.
Veszprémben is Lord Of The Dance!
Az elmúlt évek alatt a show koreográfiája nem változott számottevően. A társulat vezetője Michael Flatley a mai napig maga válogatja a produkció szereplőit és mint producer-rendező a háttérben aktívan irányítja társulatait. Ennek eredménye a világon mindenhol felismerhető ír-kelta dallamok és mozdulatok már márkanévként ismeretes terméke, a Lord Of The Dance, melyet már száz millióan láthattak világszerte.

Májusban az immár három budapesti előadás mellett még további 4 városban köztük május 5-én a Veszprém Arénában csodálhatják meg az érdeklődők a világhírű produkciót.

Részletek »
 Vissza