Ismét Magyarországon varázsoltak a kosárzsonglőrök
2010. március 24.
Az egy év után újra Magyarországra látogató, világhírű Harlem Globetrotters kosárbűvészei kedden a budapesti Papp László Sportarénában teremtettek varázslatos hangulatot showműsorukkal.

A sportág szabályait kevésbé, az örömjátékot viszont maximálisan előtérbe helyező alakulat gálájára mintegy 12 ezer néző látogatott ki, zsúfolásig megtelt az aréna. Az est felvezetéseként a közéleti válogatott mérkőzött meg a televíziós csapattal, az összecsapást utóbbiak nyerték, soraikban Puskás Artúr NB I-es játékossal.
Ismét Magyarországon varázsoltak a kosárzsonglőrök
A fő műsorszámban a Globetrotters szokás szerint ezúttal is a Washington Generalsszal "küzdött meg". Az összecsapás természetesen csak nyomokban emlékeztetett igazi kosármeccsre, a látványos megoldások és cselek mellett a könnyed szórakozásé és a humoré volt a főszerep: vízlocsolás és nadráglehúzás is szerepelt a repertoárban.

A harlemi vagányok előszeretettel vonták be attrakciójukba a közönséget. Egy néző egy leszaggatott Generals-mezzel, a szerencsésebb lurkók kosárlabdákkal és csuklószorítókkal lettek gazdagabbak.

Ahogy szinte mindig, a Globetrotters ismét diadalmenetben vonulhatott le a pályáról. A Generals sem szomorkodhatott, mivel a közös cél maximálisan teljesült, a két csapat csupa mosolygós embert hagyott maga után.

Harlem Globetrotters ma a Veszprém Arénában »
forrás: www.origo.hu
 Vissza