Jacko Show - Világhírű amerikai produkcióra készül az aréna - Országos rendezvények dömpingje még ebben az évben!
2009. szeptember 17.
A világsztár DJ Tiesto 5000 nézőt vonzó, ötórás fellépése hatalmas sikernek tekinthető a Veszprém Aréna életében. Ezzel a rendezvénnyel ugyanis kiléptünk a nemzetközi rendezvényi piacra, és a bizalom immáron nem csak a hazai, hanem a külföldi produkciókat szervező cégek részéről is megvan felénk. Ennek egyik bizonyítéka, hogy januárban a vidéki városok között elsőként a Veszprém Arénában mutatják be a Michael Jackson emlékére készült, nagyszabású amerikai koncert-musicalt, melynek jelenleg zajlanak a főpróbái a floridai Orlandoban.
Jacko Show - Világhírű amerikai produkcióra készül az aréna - Országos rendezvények dömpingje még ebben az évben!
A Jacko Show-Michael Live Tribute Concert Michael Jacksonnak állít élő emléket. Mindebben részt vesz Jackson négy egykori táncosa és koreográfusa, két háttérvokalistája és négy hangszeres zenésze. Danny Ware-t láthatjuk Jacksonként, aki az elmúlt tizenhárom év során is sokszor ”helyettesítette” és megszemélyesítette a sztárt. A másfél óra minden egyes percében valami egyedülálló dolog történik, az estét a látvány, a pirotechnika, a hangzás, táncosok a jelmezek teszik teljessé.

A januári, minden bizonnyal teltházas premierig azonban még rengeteg országos jelentőségű program várja a szórakozni, kikapcsolódni vágyó közönséget.
Az októberi és a novemberi férfi kézilabda BL mérkőzések mellett ezúttal Veszprémben lesz a Hungarian DJ Festival, és első alkalommal látogat el városunkba a Horse Evolution lovasgála. A 2*50 perces, akciódús és érzelemteli műsor egy lenyűgöző, impozáns díszletekkel töltött arénában játszódik. A produkcióban 36 ló, 20 lovas, 10 táncos, lovas akrobaták, légtornászok és technikusok vesznek részt. A világon először látható a 800 kg súlyú katapult, amit a lovak feszítenek le, amiből az akrobaták 14 méterre repülnek fel a levegőbe. Mindez fantasztikus koreográfival ötvözve kápráztatja el a közönséget. A műsort egy óriási kivetítőn is végigkövethetik a legmodernebb lézeres fénytechnika és a nagykoncerteken megszokott hangtechnika kíséretében.

Decemberben a Fittaréna 2009 országos aerobic nap helyszíne lesz az aréna, a karácsonyt pedig a mesebeli Diótörő című előadással, valamint Edwin Marton és a Bécsi Filharmonikusok Strauss-hangversenyével ünnepelheti a veszprémi közönség.

Mindenkit szeretettel várunk!
 Vissza