Esküvő a világsztárok otthonában
2009. február 24.
...csak annyit kell mondanotok: Igen!

Veszprém Aréna - egy új, exkluzív, gyönyörű helyszín esküvőkhöz. A számos különteremmel rendelkező aréna üzemeltetői az esküvőszervezéssel foglalkozó cégek intenzív érdeklődése miatt döntöttek úgy, hogy az idei évtől ilyen szolgáltatással is az érdeklődők rendelkezésére állnak.

Meglepően kedvező árak, rugalmas csapat, egyedi ötletek - foglalja össze röviden a Veszprém Aréna esküvői helyszínként jelentkező adottságait Szauder Rita, az arénát működtető Veszprémi Csarnoküzemeltető, Rendezvényszervező és Kommunikációs Kft. ügyvezető igazgatója.
Esküvő a világsztárok otthonában
Mint mondja: az épület exkluzív belsőépítészeti adottságai, valamint professzionális hang- és fénytechnikája az, ami az esküvői helyszínek piacán is vonzóvá teszi. - Számos különteremmel és egy gyönyörű, panorámás VIP helyiséggel állunk az ifjú párok és vendégeik rendelkezésére - fogalmaz az ügyvezető. - Az épületben számos exkluzív vacsorát és VIP fogadást rendeztünk már, és a vendégeknek nem volt okuk a panaszra. Nincs olyan kérés, amit ne tudnánk teljesíteni, teszi hozzá Szauder Rita.

A működésének első félévében már számos világhírű sztárvendéget fogadott Veszprém Aréna hangulatos rendezvényi tere szabadtéri események, rendezvények kiváló helyszíne, amelyet az ifjú házasulandók akár helikopterrel is megközelíthetnek...

A Veszprém Aréna idén számos hazai és külföldi kiadványban, valamint az interneten is népszerűsíti különféle szolgáltatásait. Az üzemeltető cég munkájának elismeréseként a közelmúltban szakmai előadóként vettek részt egy, a Magyar Turizmus Zrt. által szervezett, budapesti konferencián, ahol egyebek mellett az is elhangzott: a Veszprém Aréna jelentős szerepet vívott ki magának a hazai rendezvénypiacon.

Az épület szerepel a 2009 évi Rendezvénykalauz című kiadványban is, valamint a http://www.rendezvenyhelyszinek.hu internetes portál állandó partnere. A Veszprém Aréna nemrég a világviszonylatban is elismert építészek munkáit bemutató Materia című építészeti folyóirat is bemutatta.

A napokban a Lovassyban tartott Esküvő Trend 2009 kiállításon a szakma és a vendégek egyaránt óriási érdeklődéssel fogadták a Veszprém Arénát, mint esküvői helyszínt, és már több nyári időpontról is megkezdődtek a tárgyalások.


(Forrás: Veszprémi 7 Nap)
 Vissza