Szuperkupát rendezhet az MKB Veszprém?
2008. június 17.
A nemzetközi szövetség július elején dönt, hogy hol rendezik a kézilabda Szuperkupát.
(Sporthíradó Veszprém 2008. június 13.)

Az új veszprémi csarnok ideális helyszín lehetne a rangos viadal számára.
Veszprémben járt az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) két képviselője, hogy tárgyaljon a város és a kézilabda klub vezetőivel a szeptemberben esedékes Szuperkupa megrendezéséről. Mivel több csapat is szívesen megrendezné a kitűnő eseményt, a bakonyiak reménykednek, hogy a júliusban elkészülő Veszprém Aréna meggyőzi a szövetség illetékeseit.
Szuperkupát rendezhet az MKB Veszprém?
Az MKB Veszprém kézilabdacsapata 2008-ban megnyerte a Kupagyőztesek Európai Kupáját, ezzel jogot szerzett arra, hogy részt vegyen a Szuperkupán, ahol a két BL döntős mellett az EHF Kupa és a KEK-győztes is ott lesz.

Kapóra jött az új sportcsarnok elkészülte a veszprémieknek, hiszen ezzel a négycsapatos rendezvénnyel „belakhatják” az új arénát.

Markus Glaser és Peter Vargo, az EHF képviselői tájékozódtak a város lehetőségeiről, a szállásokról, valamint az aréna elkészültéről és remélhetőleg jó benyomással távoztak.

Természetesen nem csak a két tisztségviselőtől, hanem a többi város pályázatától is függ a szövetség döntése, amely július negyedikére várható.

A Bajnokok Ligája döntőjének résztvevői (a Ciudad Real és a THW Kiel), valamint az EHF Kupa-győztes német Nordhorn (Bjarte Myrhol, egykori veszprémi játékos csapata) is szívesen látná vendégül a csapatokat, a szeptember 20-án és 21-én rendezendő tornán
forrás: www.sporthirado.hu
 Vissza